Nie ulega wątpliwości, że w Polsce bardzo popularne jest spożywanie ryb w przeróżnych postaciach. Oprócz tradycyjnego smażenia, chętnie wybiera się ryby wędzone. Charakteryzują się one wyjątkowym, intensywnym aromatem oraz smakiem mięsa.Mimo że w naszej firmie zajmujemy się przede wszystkim hodowlą i sprzedażą ryb surowych, to wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientom, proponujemy także węgorze wędzone. Przetwarzamy okazy wyhodowane w Torro Fishfarm, dzięki czemu mamy pewność, że możemy zaoferować najwyższej jakości produkty, zdrowe i świeże.

Aby mieć wpływ na każdy etap przygotowywania naszych artykułów, posiadamy własna przetwórnię, która łączy w sobie tradycję z nowoczesnością. Ryby wędzone są u nas metodą tradycyjną – wykorzystuje się wyłącznie na drzewie bukowym bądź olchowym, po przeprowadzeniu procesu oczyszczania oraz solenia. W tym celu stosujemy wyłącznie sprawdzone i tradycyjne podhalańskie receptury.

Zawsze dbamy o to, aby klient otrzymywał produkty o tym samym, pysznym smaku. Dlatego też proces wędzenia jest stale monitorowany przez nowoczesny system mierzenia, a także kontrolowania parametrów pracy pieca. Nie dodajemy również żadnych dodatkowych substancji, dzięki czemu nasze wędzone węgorze są zdrowe i zawsze wyróżniają się tym samym, pysznym smakiem.

Ze względu na gwarancję świeżości, smaku oraz sprawnej realizacji, z naszych usług chętnie korzystają różnego rodzaju firmy. Najczęściej są to restauracje, hotele, przedsiębiorstwa cateringowe, jak również supermarkety. W zależności od preferencji klienta, proponujemy jednorazowe usługi, jak również regularną współpracę w zakresie dostarczania świeżych ryb.

W swojej ofercie posiadamy węgorza wędzonego w całości oraz w postaci filetów. Filety wędzone pakowane są vacuum w paczkach o rozmiarach 100gr, 200 gr 0,5 kg oraz na życzenie, w rozmiarach określanych przez klienta. Ryby całe sprzedajemy jako: tzw. luz albo pakowane na kartony lub vacuum.