Szanowni Państwo, Drodzy Klienci!

W roku 2014 uruchomiliśmy unikalną w skali naszego kraju hodowlę węgorza europejskiego (Anquilla Anquilla) z roczną produkcją ca 150 t. tego niszowego produktu. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rynku polskiego i europejskiego, podjęliśmy dodatkowo decyzję odnośnie przetwórstwa węgorza surowego i sprzedaży wyrobów w postaci wędzonej jak i filetowanej.

sargasso

Wykorzystując moce przerobowe przetwórni wzbogacimy naszą ofertę o takie produkty jak: jesiotr wędzony i pstrąg wędzony. Hodowlę węgorzy prowadzi nasza spółka pod nazwą: TORRO-FISCHFARM s.c. Jerzy Sobczak, Tomasz Stefaniak z siedzibą w Szaflarach. Przetwórstwem ryb (głównie węgorza) zajmuje się nasza druga firma: SARGASSO sp. z o.o. również zlokalizowana w Szaflarach. Naszym celem jest dostarczenie na rynek świeżych produktów o najwyższej jakości i niepowtarzalnym smaku.

Zapraszamy do współpracy Odbiorców i Dystrybutorów.

Z poważaniem

Joao Bola – Dyrektor Handlowy